top of page

Bevegelsesflyt
 

Bevegelsesflyt er en klasse som bygges rundt prinsippene om mindfulness, eller oppmerksomt nærvær, som det gjerne kalles på norsk. Klassen henter inspirasjon fra ulike bevegelsestradisjoner, blant annet yoga og qigong, og hjelper deg med å komme ned i kroppen og få flyt i livsenergien. Klassen kan gjøres online eller på stedet.

 

Vi utfører mykgjørende strekker og ulike stillinger og sekvenser, med fokus på tilstedeværelse i bevegelse og pust. Øvelsene får i gang sirkulasjonssystemet, og er et sunt avbrekk i en stillesittende kontorhverdag. Gjennom klassen beveger vi oss rolig og lyttende, og øver på å lede oppmerksomheten tilbake til øyeblikket.

Jeg underviser blant annet ukentlige klasser med Folkehelseinstituttet (FHI) og NHO.

Move like nature, move like nature, move like nature, move like nature like nature, move like nature, move like nature, move like nature like nature, move like nature, move like nature, move like nature like nature, move like nature, move like nature, move like nature.

Undervisning i dans, bevegelse og yoga, undervisning i dans, bevegelse og yoga.Undervisning i dans, bevegelse og yoga, undervisning i dans, bevegelse og yogaUndervisning i dans, bevegelse og yoga, undervisning i dans, bevegelse og yoga

bottom of page