top of page

Rolig yoga
 

Rolig yoga er en klasse som bygges rundt prinsippene om mindfulness, eller oppmerksomt nærvær, som det gjerne kalles på norsk. Klassen hjelper deg med å få kontakt med kroppen i øyeblikket og å bli kjent med kroppens signaler.

 

Vi utfører mykgjørende bevegelser og ulike stillinger og sekvenser, med fokus på tilstedeværelse og pust. Øvelsene hjelper systemet inn i hvile og øver opp evnen til å fokusere på en ting av gangen. Gjennom klassen beveger vi oss rolig og lyttende, til avslappende musikk, og øver på å lede oppmerksomheten tilbake til øyeblikket.

Jeg har undervist faste ukentlige klasser hos Folkehelseinstituttet (FHI) og NHO. Nå tilbyr jeg klasser i Oslo og omegn.

Move like nature, move like nature, move like nature, move like nature like nature, move like nature, move like nature, move like nature like nature, move like nature, move like nature, move like nature like nature, move like nature, move like nature, move like nature.

Undervisning i dans, bevegelse og yoga, undervisning i dans, bevegelse og yoga.Undervisning i dans, bevegelse og yoga, undervisning i dans, bevegelse og yogaUndervisning i dans, bevegelse og yoga, undervisning i dans, bevegelse og yoga

bottom of page