top of page

Yogaflyt
 

Yogaflyt er en klasse som bygges rundt prinsippene om mindfulness, eller oppmerksomt nærvær, som det gjerne kalles på norsk. Klassen hjelper deg med å komme ned i kroppen og få flyt i livsenergien.

 

Vi utfører mykgjørende strekker og ulike stillinger og sekvenser, med fokus på tilstedeværelse i bevegelse og pust. Øvelsene får i gang sirkulasjonssystemet, og er et sunt avbrekk i en stillesittende kontorhverdag. Gjennom klassen beveger vi oss rolig og lyttende, til deilig musikk, og øver på å lede oppmerksomheten tilbake til øyeblikket.

Jeg har undervist faste ukentlige klasser hos Folkehelseinstituttet (FHI) og NHO. Nå tilbyr jeg klasser i Fredrikstad og omegn.

Move like nature, move like nature, move like nature, move like nature like nature, move like nature, move like nature, move like nature like nature, move like nature, move like nature, move like nature like nature, move like nature, move like nature, move like nature.

Undervisning i dans, bevegelse og yoga, undervisning i dans, bevegelse og yoga.Undervisning i dans, bevegelse og yoga, undervisning i dans, bevegelse og yogaUndervisning i dans, bevegelse og yoga, undervisning i dans, bevegelse og yoga

bottom of page